Menu

Content Marketeer - Inbound Marketing 

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer is het jouw passie om content te maken die impact heeft. Je werkt nauw samen met de andere marketeers om een contentstrategie te ontwikkelen op basis van actuele thema’s en persona’s. Dit vertaal je naar een planning met inhoudelijke (content)marketingcampagnes gericht op conversie. Je draagt hier direct aan bij door het schrijven van en meedenken over het creëren van relevante content (tekst, foto en video), waarbij je let op de kwaliteit en SEO.

Tevens heb je telkens nieuwe ideeën voor aansprekende content, met als doel om meer traffic naar de website te genereren en relevante en kwalitatieve leads te verzamelen. Hierbij zet je de juiste social media,
e-mailmarketing en andere marketingkanalen in om een groter bereik te genereren en engagement te realiseren.

De FNV heeft digitalisering en digitale conversie als belangrijke doelstelling en de inzet en transitie naar digitale kanalen is zeer belangrijk. Het verkrijgen van een volledig inzicht in zowel het gedrag en het gebruik binnen alle kanalen met de acties voor optimalisatie is een belangrijke pijler van je functie.

Het team

Als Content Marketeer maak je deel uit van het speciale projectteam Inbound Marketing en ben je werkzaam binnen de afdeling Communicatie en Marketing (C&M). Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en dagelijks werk je samen met deskundige en enthousiaste collega’s. Je rapporteert aan de Teamleider Marketing & Online. Kom jij het team versterken?

Wat vragen wij?

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO/WO opleiding; bijv. (online) Marketing/Communicatie. 
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het opzetten van inhoudelijke content marketingcampagnes die gericht zijn op conversie.
 • Ervaring met data analyse (met onder andere Google Analytics) om verbeterpunten te signaleren en de website en content te kunnen optimaliseren.
 • Ervaring met (betaalde) campagnes op sociale/digitale kanalen.
 • Ervaring met e-mail marketing software en marketing automatisering.
 • Je kunt vanzelfsprekend goed overweg met een CMS.
 • Kennis van Adobe Indesign, Photoshop & Illustrator is een pré.
 • Je kunt goed plannen en werken met deadlines.

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving met betrokken collega's. 
 • Een jaarcontract van 35 uur per week met een mogelijke verlenging omdat het project geëvalueerd wordt na 12 maanden.
 • Het salaris ligt tussen € 3.514- € 4.763 conform de cao FNV-organisaties schaal 12 op basis van een 35-urige werkweek. Dit salaris geldt vanaf 1 januari 2021.
 • Een modern werkplek in ons regionaal Vakbondshuis in Utrecht (vanwege de corona maatregelen werken we momenteel vanuit huis).
 • 28 vakantiedagen en 4 dagen levensfasebudget;
 • 8,33% vakantietoeslag,, 8,33% eindejaarsuitkering, een goede pensioenregeling en mogelijkheden voor scholing/loopbaanontwikkeling.
 • Een laptop en mobiele telefoon.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de Content Markteer die wij zoeken? Wij kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 10 januari 2021 via de sollicitatie button.

Meer informatie

Wil je meer weten? Dat kan zeker. Voor inhoudelijke vragen neem dan contact op met Jesse Lennards via e-mail Jesse.Lennards@fnv.nl (geen sollicitaties naar dit email adres) of via telefoonnummer +31648154880.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl

Over de FNV

FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, in de bedrijven en regionaal/lokaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Menu