Menu

Coördinator Documentaire Informatievoorziening (DIV) (35 uur p.w.)

Wie bij de FNV werkt doet er toe!
Wil jij de kwaliteit van ons documentcentrum naar een hoger plan trekken? En kun je ervoor zorgen dat onze dienstverlening aansluit bij de behoefte van collega’s en leden, zodat we de sterke FNV blijven die zich hard maakt voor een eerlijke maatschappij? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als coördinator DIV heb je een frisse kijk op de aandachtsgebieden binnen het documentcentrum. Daarbij kun je denken aan documentaire informatievoorziening, maar ook aan repro, postkamer, bibliotheek en magazijn.

Met jouw inhoudelijke kennis en ervaring ben je de vraagbaak voor je collega’s en waarborg je de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het vakgebied en biedt ondersteuning aan de projectleider bij de implementatie ervan. Je geeft operationele sturing aan je directe collega’s,coacht en begeleidt hen waar nodig en realiseert een kwaliteitsslag in de effectiviteit en efficiency binnen het team. Ook ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening richting interne en externe klanten en leveranciers.

In samenwerking met de teamleider Huisvesting & Facilitair (H&F) vertaal je vastgesteld beleid naar werkprocessen, procedures, instructies en richtlijnen van waaruit gewerkt wordt. Bij eventuele problemen in werkprocessen stel je verbeteringen voor. Samen met je directe collega’s ga je aan de slag en zorg je voor de uitvoering.

Daarnaast bied je vakinhoudelijke ondersteuning bij projecten die organisatie breed worden ingezet en die betrekking hebben op de aandachtgebieden van documentaire informatievoorziening. Hierbij werk je samen met de projectleider.  

Wat vragen wij?

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 35 uur per week. Bij voorkeur start je zo spoedig mogelijk.
 • Het bruto maandsalaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 9 en ligt, bij een 35-urige werkweek, tussen € 2.782 en € 3.689.
 • Een goede verlofregeling met 228 verlofuren per jaar, op basis van een 35-urige werkweek. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om verlof te kopen.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Een moderne werkplek op ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht.
 • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Competenties:  mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden - coachen -  accuraat - klantgericht - flexibel - resultaatgericht

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract voor 35 uur per week. Bij voorkeur start je zo spoedig mogelijk.
 • Het bruto maandsalaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 9 en ligt, bij een 35-urige werkweek, tussen € 2.701 en € 3.582.
 • Een goede verlofregeling met 196 verlofuren en 32 uren levensfaseverlof per kalenderjaar, op basis van een 35-urige werkweek.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Een moderne werkplek op ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht.
 • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op de afdeling ICT, H&F en M&OO binnen het team Documentcentrum. Samen met je collega’s zorg je er elke dag weer voor dat de dienstverlening van het documentcentrum soepel verloopt.

Daarbij geef je operationeel sturing aan ongeveer 12 collega’s en ontvang je hiërarchisch leiding van de teamleider H&F.

Wie zijn wij?

De FNV behartigt de belangen van bijna 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren en hebben de ambitie om, op het gebied van arbeid en inkomen, de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden. Dit doen we internationaal in diverse sectoren, in de nationale politiek  en lokaal/regionaal in bedrijven en organisaties.

De FNV streeft ernaar om een inclusieve werkgever te zijn voor haar medewerkers. We zien de meerwaarde van diversiteit in de organisatie en waarderen verschillen. Bij de FNV komen alle medewerkers tot hun recht. We creëren gelijke kansen voor alle sollicitanten en nodigen daarom ook talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt uit om te solliciteren.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben jij de coördinator Documentaire Informatievoorziening  die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 11 juli 2022 via de sollicitatiebutton.

De vacature staat tegelijkertijd intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid wordt de voorkeur gegeven aan de interne kandidaat.

De FNV werkt volgens de NVP sollicitatiecode.

Wil je meer weten?

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Arry Willemsen (Teamleider Documentcentrum a.i.) via e-mail arry.willemsen@fnv.nl

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu