Menu

Medewerker DIV, Archief (35 uur p.w., Utrecht)

Wie werkt bij de FNV doet er toe!
De FNV zoekt meerdere collega’s voor onze digitale informatievoorziening (DIV), verzorgt door ons Documentcentrum. Heb jij zaken graag op orde en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de interne informatievoorziening op rolletjes loopt? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker DIV, Archief verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons Documentcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) postbehandeling en poststromen voor zowel de ingekomen als uitgaande post en het registreren ervan. Gemiddeld verwerken we zo’n 4000 ingekomen poststukken per maand.
Je verzorgt en beheert digitale en fysieke archieven en verstrekt dossiers en stukken binnen de FNV wanneer daar om gevraagd wordt. Ook uitplaatsing bij externe archiefopslag (Oasis en het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis) en de registratie hiervan behoort tot je werkzaamheden.
Daarnaast verzorg je, binnen onze Bibliotheek, de digitale en fysieke documentaire informatievoorziening binnen de FNV. Hierbij beheer je de informatie en documentatie en verstrek je deze wanneer er door collega’s van andere afdelingen erom vragen.

Ook werkzaamheden die vallen onder Post en Bibliotheek van ons Documentcentrum behoren tot je taken.

Wat vragen wij?

 • Je hebt Vmbo werk- en denkniveau
 • Een afgeronde SOD-1 opleiding is een must.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met zowel semi-statische, dynamische en historische archieven en archiveren.
 • Je hebt kennis van de organisatie voor het distribueren van post, het uitvoeren van bestandselecties en administratieve procedures binnen de diverse werkgebieden/de organisatie. 
 • Je hebt over kennis van relevante automatiseringspakketten, van de toepassing van/werkwijze met relevante apparatuur, geautomatiseerde gegevensverwerking, bestandsbeheer en digitaliseringsprocessen. 
 • Je hebt kennis van actuele zaken binnen de bond in het kader van de dossiervorming.

Competenties: communicatieve vaardigheden - zorgvuldigheid - flexibel - integriteit - klantgericht

Wat bieden wij?

 • Een fulltime contract voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2021. Bij voorkeur start je je zo spoedig mogelijk.
 • Het bruto maandsalaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 4 en ligt, bij een 35-urige werkweek, tussen € 2.187 en € 2.421.
 • 196 verlofuren en 32 uren levensfaseverlof per kalenderjaar, bij een 35-urige werkweek.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
 • De moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Het betreft gebouwgebonden werkzaamheden en het team werkt, ook in coronatijd, vanuit ons Centraal Vakbondshuis.
 • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2, er is voldoende parkeergelegenheid. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Waar ga je werken?

De afdeling Documentcentrum bevat de onderdelen Archief, Bibliotheek, Logistiek, Magazijn, Post en Repro. Het team bestaat uit 14 collega’s. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling en de lijnen zijn kort.

Wie zijn wij?

De FNV behartigt de belangen van bijna 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben jij de medewerker DIV, Archief die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 30 april 2021 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer weten?

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Marjan Kamp, Teamleider Documentcentrum, via telefoonnummer +31651566116.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu