Menu

Medewerker Documentcentrum, Archief (35 uur p.w., Utrecht)

Wie bij de FNV werkt doet er toe!
De FNV zoekt meerdere collega’s voor ons Documentcentrum. Heb jij zaken graag op orde en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de interne informatievoorziening op rolletjes loopt? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker Documentcentrum Archief  verzorg je alle voorkomende werkzaamheden binnen ons Documentcentrum. Je bent verantwoordelijk voor de (digitale) postbehandeling en poststromen voor zowel de ingekomen als uitgaande post en het registreren ervan. Je legt gegevens door middel van codering vast in een geautomatiseerd systeem vast en controleert deze op de juiste verwerking.
Je verzorgt beheert archieven en versterkt dossiers en stukken wanneer daar op gevraagd wordt.

Daarnaast verzorg je de (digitale) documentaire informatievoorziening. Hierbij beheer je (digitale) informatie en documentatie en verstrek je deze wanneer er door collega’s van andere afdelingen erom vragen.

Wat vragen wij?

 • Je hebt Vmbo werk- en denkniveau, aangevuld met SOD 1.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met archieven (dynamisch, semi-statisch en statisch) en archiveren.
 • Je hebt kennis van de organisatie voor het distribueren van post, het uitvoeren van bestandselecties en administratieve procedures binnen de diverse werkgebieden/de organisatie. 
 • Je hebt over kennis van relevante automatiseringspakketten, van de toepassing van/werkwijze met relevante apparatuur, geautomatiseerde gegevensverwerking, bestandsbeheer en digitaliseringsprocessen. 
 • Je hebt kennis van actuele zaken binnen de bond in het kader van de dossiervorming.

Competenties: communicatieve vaardigheden - zorgvuldigheid - flexibel - integriteit - klantgericht

Wat bieden wij?

 • Een fulltime contract voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2021. Bij voorkeur start je je zo spoedig mogelijk.
 • Het salaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 4 en ligt, bij een 35-urige werkweek, tussen € 2.187 en € 2.421.
 • 196 verlof uren en 32 uur levensfaseverlof op basis van een 35-urige werkweek.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
 • De moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Het betreft gebouwgebonden werkzaamheden en het team werkt, ook in coronatijd, vanuit ons Centraal Vakbondshuis.
 • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2, er is voldoende parkeergelegenheid. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Waar ga je werken?

De afdeling Documentcentrum bevat de onderdelen Archief, Bibliotheek, Logistiek, Magazijn, Post en Repro. Het team bestaat uit 14 collega’s. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling en de lijnen zijn kort.

Wie zijn wij?

De FNV behartigt de belangen van bijna 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben jij de medewerker Documentcentrum Archief die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 8 maart 2021 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer weten?

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Marjan Kamp, Teamleider Documentcentrum, via telefoonnummer +31651566116.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu