Menu

Medewerker Repro, Documentcentrum (35 uur p.w., Utrecht)

Wie bij de FNV werkt doet er toe!
Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat mailings en actiemateriaal er strak uitzien en het visitekaartje zijn voor de FNV? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Als medewerker Repro, Documentcentrum verzorg je reproductiewerkzaamheden zoals het printen, couverteren en adressen van mailings. Samen met je collega’s neem je de productie van actie-ondersteunende artikelen voor je rekening (voorbeelden flyers, banners, posters). Daarnaast zorg je ervoor dat documenten worden geoptimaliseerd en koppel je documenten aan adresbestanden.
Het bedienen alle beschikbaar apparatuur, waaronder hoog volume printers, couverteerapparatuur en inktjet adresseerprinters is een belangrijk onderdeel van je werk.
Ook verzorg je de bijbehorende administratie, zoals het verwerken van binnengekomen e-mails.

Wat vragen wij?

  • Je hebt Vmbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de  grafische richting.
  • Je hebt kennis van en vaardigheid in het werken met relevante apparatuur, waaronder Canon/Océ printers.
  • Je hebt kennis van diverse grafische softwarepakketten, waaronder Canon PRISMAprepare.

Competenties: communicatieve vaardigheden - zorgvuldig - flexibel  - kwaliteitsgericht - klantgericht

Wat bieden wij?

  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2021. Bij voorkeur start je je zo spoedig mogelijk.
  • Het salaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 5 en ligt, bij een 35-urige werkweek, tussen € 2.187 en € 2.595.
  • 196 verlof uren en 32 uur levensfaseverlof op basis van een 35-urige werkweek.
  • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.
  • De moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Het betreft gebouwgebonden werkzaamheden en het team werkt, ook in coronatijd, vanuit ons Centraal Vakbondshuis.
  • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2, er is voldoende parkeergelegenheid. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Waar kom je te werken?

De afdeling Documentcentrum bevat de onderdelen Archief, Bibliotheek, Logistiek, Magazijn, Post en Repro. Het team bestaat uit 14 collega’s. Het onderdeel Repro is een volwaardig print- en mailcentrum waar onze mailings en actie-ondersteunende artikelen worden geproduceerd. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling en de lijnen zijn kort.

Wie zijn wij?

De FNV behartigt de belangen van bijna 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, de bedrijven en regionaal/lokaal.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Ben jij de medewerker Documentcentrum Repro die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 8 maart 2021 via de sollicitatiebutton.

Wil je meer weten?

Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Marjan Kamp, Teamleider Documentcentrum, via telefoonnummer +31651566116.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu