Menu

Ervaren P&O Adviseur 

Ben jij een ervaren P&O Adviseur die onze ambities nastreeft en samen met het P&O team, FNV naar een hoger niveau tilt? Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega. Kom jij het P&O team versterken?

Wat ga je doen?

Als P&O Adviseur ben je op alle niveaus actief en heb je een afwisselende functie. Geen dag is hetzelfde. Je treedt op als Business Partner van leidinggevenden en schakelt op verschillende niveaus. Je zorgt proactief voor een integrale toepassing van het P&O beleid.

De P&O adviseur die wij zoeken wordt verantwoordelijk voor de advisering aan een deel van de afdeling Collectieve Belangenbehartiging (CBB) binnen de FNV. Jij treedt hierop als adviseur en verliest geen dag je doel uit het oog, namelijk het zorgen voor een optimale performance van de leidinggevende van de afdeling die je adviseert en ondersteunt.

Hoe je dit doet?

Je ziet toe op de uitvoering van het beleid en bij eventuele knelpunten en afwijkingen bespreek je dit met de verantwoordelijke lijnmanager. Je zorgt er voor dat voorstellen, beleidskaders en P&O instrumenten worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Naast deze adviserende werkzaamheden word je ook betrokken of ingezet bij actuele projecten die binnen de afdeling P&O spelen.

Kan jij schakelen op alle niveaus? Werk je graag in teamverband maar ben jij ook die zelfstandige ervaren P&O adviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder.  De afdeling Collectieve Belangenbehartiging (CBB) en de afdeling P&O kijkt al uit naar je komst.

Het team

Als P&O adviseur ga je werken binnen de afdeling P&O van FNV. Deze afdeling bestaat uit zeven P&O adviseurs, de personeels- en salarisadministratie, loopbaanadviseurs en uit specialisten. De afdeling is zeer divers. Iedereen is betrokken en staat voor elkaar klaar. Er wordt hard samengewerkt om de gestelde doelen te behalen. Binnenkort gaat een ervaren adviseur ons team verlaten, daarom zoeken wij een nieuwe P&O adviseur.

Wat vragen wij?

Wij vragen van onze P&O adviseur het volgende:

·        Een afgeronde relevante opleiding (op hbo-niveau) en je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een corporate omgeving.

·        Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het P&O vakgebied en hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

·        Je hebt een pré als je kennis en ervaring hebt op een specifiek P&O-onderwerp. Bijvoorbeeld op het gebied van organisatieverandering of strategische personeelsplanning .

·        Je vindt het een uitdaging om diverse P&O-projecten op te pakken en bent thuis in het P&O-instrumentarium.

·        Je weet je staande te houden in een veranderende organisatie.

·        Je hebt voelsprieten voor aspecten als machtsverhoudingen, besluitvorming en samenwerking en bent zeer organisatiesensitief

Tot slot heeft de P&O adviseur die wij zoeken een proactieve instelling, is creatief en weet zich daadkrachtig op te stellen. Ben jij sterk in organiseren en communiceren? Verlies jij de doelen niet uit het oog en weet je resultaatgericht te werken? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Wij bieden

·        Een fulltime contract van 35 uur per week voor in eerste instantie één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.  Je kunt op korte termijn starten. 

·        De functie is ingedeeld in schaal 12 van de cao FNV-organisaties (€3.412 - €4.624) op basis van een 35-urige werkweek. Per februari 2021 stijgen de lonen met 3%.

·        Een moderne werkplek in het Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Momenteel werken wij wegens de corona maatregelen vanuit huis.

·        Een laptop en mobiele telefoon.

·        Je hebt recht op een aantal wettelijke én bovenwettelijke verlofuren per kalenderjaar. Het totaalaantal uren bedraagt 5,6 keer je wekelijkse arbeidsduur. Bij een volledige werkweek is dit 196 uur.

·        Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.

Sollicitatieprocedure

Ben je de P&O adviseur die wij zoeken? Wij kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 9 december via de sollicitatie button.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Dat kan. Voor inhoudelijke vragen kan je bellen of mailen met Evelyna de Beer, P&O adviseur (telefoonnummer 06 525 804 19 / Evelyna.deBeer@fnv.nl) of met Birgit van Wikselaar, coördinerend P&O adviseur (telefoonnummer 06 – 13627355 / birgit.vanwikselaar@fnv.nl) 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Elles Platenkamp, Adviseur Recruitment, via e-mail elles.platenkamp@fnv.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Menu